Urológiai szűrés

  • PSA
  • Prosztata
  • Vesék
  • Nem kell levetkőzni!

14.000 Ft

Termékleírás

A férfiak jóval ritkábban járnak urológushoz mint a hölgyek, szinte csak akkor ha valamilyen elviselhetetlen problémájuk van. Pedig a rendszeres vizsgálatokkal sok betegség kiszűrhető még idejében. Ezért létrehoztunk a férfiaknak is egy olyan szűrővizsgálatot amihez nem kell levetkőzni, fájdalommentes, és szívesen eljönnek évente akár többször is.

A vizsgálatot a tenyér egy pontján végezzük, ami fájdalommentes, és azonnali eredményt mutat sejtszintű pontossággal, amit kiértékelés, és életmód tanácsadás követ. Összefüggéseiben vizsgáljuk a terheléseket, és az abból kialakuló betegségeket. A vizsgálat elsődleges célja a megelőzés, illetve a fennálló betegségek, tünetek okainak feltárása. A mérés során lehetőség nyílik a páciensek által szedett vitaminok, táplálék kiegészítők szervezetre gyakorolt hatásainak bemérésére is. Igény szerint segítünk kiválasztani a pácienseinknek azt a gyógymódot, terápiát, amire leginkább szüksége van a szervezetének.

A vizsgálatot szakképzett terapeuta végzi, ezért bátran ajánljuk minden úrnak, a tinédzserektől az idősebbekig. Várjuk azokat is, akik már sok mindent kipróbáltak, de nem javultak a panaszaik, vagy akik fáradtnak, energiátlannak, ingerlékenynek érzik magukat nyilvánvaló okok nélkül, de bárkit, aki pusztán jobban szeretné érezni magát a mindennapokban. Lehet, hogy tudunk segíteni!
A vizsgálat az alábbi területeket érinti:
Pénisz, Herék, Herezacskó, Mellékherék, Prosztata, PSA-tumormarker, Húgycső, Húgyhólyag, Húgyvezeték, Ondóvezeték, Vesék, Mellékvesék, Csecsemőmirigy, Lép, Vastagbél, Immunrendszer citokin hálózata, Fitymagyulladás, Heregyulladás, Mellékhere gyulladás, Húgykövek, Húgycsőgyulladás, Húgyhólyaggyulladás, Prosztatagyulladás, Inkontinencia, Oszteoporózis-csontritkulás, Stressz okozta terhelés, Nehézfém okozta terhelés, Candida, Ásványianyag-hiány, Vitaminhiány

Figyelem!
Pacemakerrel rendelkezők, és többszöri infarktuson átesett betegek nem vehetnek részt a vizsgálaton!
Az állapotfelmérés preventív jellegű, nem orvosi vizsgálat, semmilyen klinikai vagy laboratóriumi vizsgálati eredményt nem helyettesít.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Urológiai szűrés”


+ hat = tizenöt