Nyári betegségek, kórokozók szűrése

  • Szalmonella
  • Paraziták
  • Chlamydia
  • Streptococcus

13.000 Ft

Termékleírás

Nyár, bulizás, fürdőzés, lángos, sült hal, fagyi, zene, tánc, ismerkedés. De jól hangzik! Hónapok óta várjuk a megérdemelt pihenést, és amikor végre nyaralunk, semmiből nem szeretnénk kimaradni. Ön is így van vele? Sajnos a nyári vakáció legszebb pillanatait is gyakran beárnyékolják fertőző betegségek, vírusok, hányásos, hasmenéses, sokszor lázzal, és hasi görcsökkel járó rosszullétek.

Hogy védekezhet a “nyári” fertőzések ellen? Külföldi nyaralás előtt jó ha tájékozódik az adott országban előforduló megbetegedések, védőoltások felől.  Alapvető a rendszeres fertőtlenítős kézmosás, a napi elfogyasztott tisztított vízmennyiség (3-4 liter),  az ételek megfelelő tárolása, és a bőrünk védelme is. A leggyakoribb hasmenéses, és gyomor-bélrendszeri fertőzések, kórokozók általában szájon át terjednek, de meg kell említeni a rovarcsípések által okozott, vagy a húgyúti, és a szexuális úton terjedő fertőzéseket, vírusokat is. Ha erős az immunrendszere jól fogja venni az akadályokat.

Vegyen részt egy olyan állapotfelmérésen, ahol kiderül mennyire ellenálló a szervezete a “nyári bajokkal” szemben. Érdemes eljönnie még nyaralás előtt áll, de vakáció után is, mert úgy megtudhatja, hogy “mit tett idén nyáron”!

Ne habozzon, kérjen időpontot még ma, mert csak az Egészség-Zónánál talál ilyen részletes vizsgálatot! Nyári szűrőcsomagunk az alábbi paraméterekre terjed ki:  UVA, UVB sugarak okozta terhelés, bőr, artériák, vénák, szív, tüdő, hörgő, mellhártya, gyomor, máj epe, diszbiózis, vékonybél, vastagbél, vesék, lép, csecsemőmirigy, csontvelő, fehérvérsejtek, vörösvérsejtek, immunsejtek, RES, immunrendszer citokin hálózata, nyirokrendszer terhelése, antigének, paraziták okozta fertőzés, vírus toxin, bakteriális toxinok, helicobacter, hepatitis A, B, salmonella, rickettsia, calici vírus, rota vírus, coli bacterium, borellia, legionella fertőzés, toxoplazma, streptococcus, gombás fertőzés, candida, HPV, chlamydia, mycoplazma, ureaplazma, human herpesz vírus1, 2.

Figyelem!  Kismamák, Pacemakerrel rendelkezők, és többszöri infarktuson átesett betegek nem vehetnek részt a vizsgálaton!
Az állapotfelmérés a megelőzésről szól, nem orvosi vizsgálat, és semmilyen klinikai vagy laboratóriumi vizsgálati eredményt nem helyettesít.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Nyári betegségek, kórokozók szűrése”


kilenc − = kettő