Nőgyógyászati szűrés

  • Méh
  • Petefészek
  • Myoma
  • Nem kell levetkőzni!

14.000 Ft

Termékleírás

A szebbik nemhez tartozni különleges kiváltság. Gyermeket szülhetnek, értük rajonganak és bolondulnak meg a férfiak, ők diktálják a divatot és egy párkapcsolatban is övék az utolsó szó… :-)

Ezeknek azonban ára van. Biológiai működésük komplexebb mint a férfiaké, ezáltal több problémának, betegségnek vannak kitéve. Fokozott figyelmet kell szentelniük a rendszeres szűrővizsgálatokra, hogy elkerüljék a gyakori vizeletürítést, folyásokat, alhasi fájdalmakat, égő, szúró, viszkető érzéseket, meddőséget és a daganatos megbetegedéseket. Ezzel szemben a hölgyek nem szeretnek nőgyógyászhoz menni, ami érthető, hiszen kellemetlen a vizsgálat, kínos, kiszolgáltatott, sok esetben megalázó érzés az egész folyamat. Ezért sokan halogatják, vagy nem is mennek el a szűrővizsgálatokra. Pedig a megelőzésnél nincs fontosabb!

Ne halogassa az “intim szűrést”, van lehetőség a megelőzésre kínos, kellemetlen szituációk nélkül is!

Kedves Hölgyek! Az Egészség-Zóna speciális nőgyógyászati vizsgálatán nem kell tartania a kínos, kellemetlen helyzetektől és a jéghideg orvosi eszközöktől, hiszen le sem kell vetkőzni. Igen, jól olvasta. Az elektroakupunktúrás vizsgálathoz nem szükséges levetkőzni, mert a szervek, sejtek elektromos válaszreakcióját elemzik. Egy olyan fájdalommentes állapotfelmérő eljárásról van szó, ami túlmutat a látáson és a tapintáson, hiszen sejtszinten vizsgálja a nőgyógyászati területeket. Górcső alá kerül többek között a méh, méhszáj, petefészek, petevezeték, hüvely, húgyhólyag, vese, csecsemőmirigy, lép és a vastagbél…, de megtudhatja azt is, hogy terhelik-e szervezetét a nehézfémek és a Candida albicans, illetve van-e elegendő vitamin, és ásványianyag a szervezetében.

Az elsődleges cél a megelőzés, illetve a fennálló betegségek, tünetek okainak feltárása, hiszen az időben felismert problémák könnyebben, gyorsabban orvosolhatók. Az Egészség-Zónánál nincsenek zavaró körülmények, csak Önre figyelnek. A fájdalommentes vizsgálatot a tenyér egy meghatározott pontján végzik és azonnali eredményt mutat sejtszintű pontossággal. A szakképzett terapeuta (szintén hölgy) összefüggéseiben vizsgálja a terheléseket, és az abból kialakulható betegségeket, majd az eredmények kiértékelése után használható életmódbeli tanácsokkal látja el. Igény szerint segít kiválasztani Önnek azt a gyógymódot, terápiát, amire leginkább szüksége van a szervezetének.

A vizsgálatot ajánljuk a tiniktől az idősekig minden nőnek, aki szeretné magát biztonságban tudni!

 

A vizsgálat az alábbi területeket érinti:

Emlő ciszta, Méh, Méhnyak, Méhszáj polip, Méhtest polip, Myoma uteri, Petefészek, Petevezeték, Petefészek ciszta, Hüvely, Hüvelyhámgyulladás, Fluor albus, Vesék, Mellékvesék, Húgyhólyag, Húgycső, Húgyvezeték, Húgykövek, Inkontinencia, Candida albicans, Endometriozis, Fungicidek-gombaölők, Osteoporosis, Hormonális zavar, Hipofízis, Klimax, Stressz okozta terhelés, Nehézfémek okozta terhelés, Immunrendszer citokin hálózata, Csecsemőmirigy, Lép, Vastagbél, Ásványi anyagok hiánya, Vitaminok hiánya.

Figyelem!
Kismamák, Pacemakerrel rendelkezők, és többszöri infarktuson átesett betegek nem vehetnek részt a vizsgálaton!

A menstruáció a vizsgálatot nem befolyásolja!

Az állapotfelmérés preventív jellegű, nem orvosi vizsgálat, semmilyen klinikai vagy laboratóriumi vizsgálati eredményt nem helyettesít.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Nőgyógyászati szűrés”


öt + három =