Nemi úton terjedő fertőzések, vírusok szűrése

  • Mycoplazma
  • HPV
  • Trichomonas

14.000 Ft

Termékleírás

Ez a vizsgálat szinte mindenkinek ajánlott aki szexuális életet él. Gyermekvállalás előtti pároknak mindenképp javasoljuk, hiszen kiszűrhetők olyan vírusok, baktériumok, fertőzések, amik figyelmen kívül hagyása akár meddőséget, vetélést, koraszülést, fejlődési rendellenességet is okozhat. Jelenlétük sok esetben tünetmentes, ezért érdemes évente egy-két alkalommal részt venni egy ilyen szűrésen. Nyilván nagyobb kockázatot vállal aki nem megfelelően védekezik, illetve több partnere van egyidejűleg, vagy egymást követően.

Érdemes tudni, hogy több mint 30 féle kórokozó terjedhet szexuális együttlét kapcsán, és az sem ritka, hogy akár egyetlen együttlét alkalmával többféle kórokozóval fertőződhetünk.

Ezen a szűrésen az alábbi terhelésekre, kórokozókra, vírusokra derülhet fény:
HPV, Condyloma, Candida albicans, Gombás fertőzés, Gardnerella, Chlamydia trachomatic, Trichomonas vaginalis vírus, Trichomonas vaginalis, Human Herpesz vírus 2, Gonorrhoea, Lues-syphilis, HIV 1, HIV 2, Hepatits B, Hepatitis C, Ureaplasma urealyticum, Mycoplasma hominis, Mycoplasma genitalium, Streptococcus  agalactiae.

Ezek mellett megnézzük, hogy terheli-e valami a csecsemőmirigyét, lépét, vastagbelét, az immunrendszer citokin hálózatát, és kiderül, hogy van-e ásványi anyag hiánya,  illetve vitaminhiánya.

Figyelem!
Kismamák, Pacemakerrel rendelkezők, és többszöri infarktuson átesett betegek nem vehetnek részt a vizsgálaton!

Az állapotfelmérés preventív jellegű, nem orvosi vizsgálat, semmilyen klinikai vagy laboratóriumi vizsgálati eredményt nem helyettesít.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Nemi úton terjedő fertőzések, vírusok szűrése”


négy + = kilenc