Immunrendszeri szűrés

  • Lymphociták
  • Nyiroksejtek
  • Pajzsmirigy
  • Vitaminok

14.000 Ft

Termékleírás

Az emberi szervezet egy fantasztikus “gépezet”. Minden szervrendszernek, szervnek, sejtnek megvan a maga feladata. Ez alól az immunrendszer sem kivétel. Szépen csendben teszi a dolgát, szinte észre sem venni, hogy működik. Pedig napi szinten legyőzi a ránk támadó milliónyi kórokozót (vírusok, baktériumok, paraziták, gombák, pollenek stb.).

Ennek a szervrendszernek a működése az immunitásban nyilvánul meg. A szó jelentése: védettség, mentesség. Tehát a fő feladata, hogy megkülönböztesse a saját és nem saját, vagyis idegen anyagokat. Valamint, ha idegen anyaggal találkozik, akkor azt eltávolítsa, megsemmisítse.

Ez igen összetett, és nehéz feladat. Nem lehet túl lassú, és nem lehet túlzott a védelem. A megfelelő működéséhez  összhangban kell dolgoznia a nyirokrendszernek, hormonoknak, lépnek, májnak, csontvelőnek, csecsemőmirigynek, manduláknak, és a bélrendszernek is. Ezért nagyon fontos, hogy mi is segítsük az immunrendszer munkáját megfelelő táplálkozással, mozgással, és nem utolsó sorban növényi hatóanyagú vitaminok, ásványi anyagok, táplálék kiegészítők fogyasztásával.

Ezen a szűrővizsgálaton megnézzük milyen terhelések hátráltatják az immunrendszer munkáját, mely területeken segítsünk, ha kell. Előzze meg az óvodai, iskolai, munkahelyi hiányzásokat! Jöjjön el egy immunrendszeri vizsgálatra, és készítse fel immunrendszerét a télre!

A szűrés az alábbi területeket érinti:
Allergia, mandula, orrmandula, csecsemőmirigy, nyirok, nyirokerek, nyirokmirigyek, csontvelő, R.E.S.(sejthálózat az anyagcsere és immunfolyamatoknál), B-lymphociták, természetes ölősejtek, antigének, immunrendszer citokin hálózatának zavara, autoimmunitás, túlzott immunreakció, bőr, pajzsmirigy, lép, vesék, mellékvesék, máj, vékonybél, vastagbél, féregnyúlvány, érzelmi terhelés, stressz okozta terhelés, vitaminok hiánya, ásványi anyagok hiánya.

Az immunrendszeri szűrésünk preventív jellegű, nem orvosi vizsgálat, semmilyen klinikai, vagy laboratóriumi vizsgálati eredményt nem helyettesít.

Kismamák, pacemakerrel rendelkezők, és többszöri infarktuson átesett betegek nem vehetnek részt a vizsgálaton!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Immunrendszeri szűrés”


kilenc − hat =