Emésztőrendszeri szűrés

  • Heliobacter
  • Máj
  • Epe
  • Glutén
  • Laktóz

14.000 Ft

Termékleírás

Összeállítottunk Neked egy olyan teljes körű műszeres emésztőrendszeri vizsgálatot, amivel megtudhatod tüneteid (puffadás, émelygés, gyomorégés, “gombóc a torokban” érzés, teltségérzet, hasfájás, hasmenés, székrekedés, bőrproblémák…) okát, ezáltal megelőzheted a súlyosabb problémákat, illetve idejében tudod kezeltetni a már kialakult rendellenességeket.

Az emésztőrendszer, szervezetünk egyik legfontosabb és kiemelt figyelmet érdemlő területe. Működése igen bonyolult és összetett, hiszen el kell látnia a szervezet minden sejtjét energiával és egyéb tápanyagokkal, amiket az anyagcseréjük során használnak fel. Ezért nagyon nem mindegy, hogy milyen „üzemanyaggal” látjuk el a szervezetünket, mert a jó emésztéshez megfelelő tápanyagokra van szükségünk. Érdemes odafigyelni az egészséges bélflóra fenntartására is, hiszen az emésztőrendszerünk működése nagyban befolyásolja az immunrendszerünk állapotát is. Sajnos hazánkban nagyon gyakoriak az emésztőrendszeri megbetegedések, amik hátterében legtöbbször a helytelen táplálkozás, a nem elegendő folyadékbevitel, a mozgásszegény életmód és a stressz áll.

Az Egészség-Zóna fájdalommentes emésztőrendszeri vizsgálata során kiderül, mely szervek működése szorul támogatásra, szerveinket terhelik-e gyógyszerszármazékok, gombák, nehézfémek vagy baktériumok. Megtudhatjuk azt is, hogy mennyire birkózik meg a szervezetünk a stresszel, hiányoznak-e ásványianyagok és vitaminok a táplálékunkból, emellett tanácsot is kapunk, mire kell jobban odafigyelni az étkezéseink során.

Az elektroakupunktúrás vizsgálatunkat egy speciális mérőszonda segítségével a tenyér egy meghatározott pontján végezzük, ami fájdalommentes és azonnali eredményt mutat sejtszintű pontossággal. Ezt kiértékelés és életmód tanácsadás követi. Összefüggéseiben vizsgáljuk az emésztőrendszeri terheléseket és az abból kialakulható tüneteket. A vizsgálat elsődleges célja a megelőzés, illetve a fennálló emésztőrendszeri problémák, tünetek okainak feltárása. A mérés során lehetőség nyílik a páciensek által szedett vitaminok, táplálék kiegészítők szervezetre gyakorolt hatásainak bemérésére is. Igény szerint a páciens segítséget kap, hogy kiválassza azt a gyógymódot, terápiát, amire leginkább szüksége van a szervezetének.

A vizsgálatot szakképzett terapeuta végzi, ezért bátran ajánlható mindenkinek, a gyerekektől az idősekig. A vizsgálat ajánlott azoknak is akik már sok mindent kipróbáltak, de nem javultak a panaszaik, vagy akik fáradtnak, energiátlannak, ingerlékenynek érzik magukat nyilvánvaló okok nélkül, de bárkit, aki pusztán jobban szeretné érezni magát a mindennapokban.

A vizsgálat az alábbi területeket érinti:

Szájüreg, Garat, Nyelőcső, Gyomor, Gyomorszáj, Gyomorsav, Epe, Epevezeték, Epekövek, Máj, Májsejt, Hasnyálmirigy, Vékonybél, Vastagbél, Vakbél, Végbél, Gyomorfekély, Nyombélfekély, Helicobacter, Enterobaktériumok-Bélbaktériumok, Diszbiózis, Bélkövek, Kazein, Laktóz, Mucin, Glutén, Purin, Köszvény, Candida, Colitis ulcerosa, Colitis chron, Aranyér, Nehézfémek okozta terhelés, Immunrendszer citokin hálózata, Ásványianyag-hiány, Vitaminhiány.

Figyelem!

Kismamák, Pacemakerrel rendelkezők, és többszöri infarktuson átesett betegek nem vehetnek részt a vizsgálaton!
Az állapotfelmérés preventív jellegű, nem orvosi vizsgálat, a klinikai vagy laboratóriumi vizsgálati eredményeket nem helyettesíti.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Emésztőrendszeri szűrés”


hat − = négy