Emésztőrendszeri szűrés + ételintolerancia vizsgálat

  • Komplex és célzott vizsgálat
  • Gyomor, máj, epe, belek…
  • Helicobacter, Candida…
  • Glutén, laktóz, kazein…
  • Lisztek, tejtermékek…
  • Zsírok-olajak, fűszerek…

23.000 Ft

Termékleírás

Ezen a komplex és alapos elektroakupunktúrás szűrésen, az emésztőrendszere állapotán túl arról is meggyőződhet, hogy mit ehet nyugodt szívvel és milyen ételeket nem ajánlott fogyasztania.

Az emésztőrendszeri vizsgálaton átnézzük a szájüregtől a végbélig a teljes emésztő traktust, beleértve a gyomorsavat, helicobactert, candidát, nehézfémterhelést és a bélrendszeri gyulladásokat is. Az ételintolerancia vizsgálaton kiszűrjük, hogy a leggyakrabban előforduló élelmiszerek, fűszerek, húsok és halak, illetve zöldségek és gyümölcsök közül melyek válthatnak ki Önnél kellemetlen, zavaró tüneteket. Így személyre szabott információt és javaslatot kap, miként tud segíteni a szervezetének.

A vizsgálat az alábbi területeket érinti:

Szájüreg, Garat, Nyelőcső, Gyomor, Gyomorszáj, Gyomorsav, Epe, Epevezeték, Epekövek, Máj, Májsejt, Hasnyálmirigy, Vékonybél, Vastagbél, Vakbél, Végbél, Gyomorfekély, Nyombélfekély, Helicobacter, Enterobaktériumok-Bélbaktériumok, Diszbiózis, Bélkövek, Kazein, Laktóz, Mucin, Glutén, Purin, Köszvény, Candida, Colitis ulcerosa, Colitis chron, Aranyér, Nehézfémek okozta terhelés, Immunrendszer citokin hálózata, Ásványi anyagok hiánya, Vitaminok hiánya

illetve

– Gliadin, glutén, kazein, laktóz, mucin, purin, gombák, penészek, fehérbor, vörösbor, sör, méz, csokoládé, cukor, só, mustár, dió, kesudió, kókuszdió, paradió, pekándió, mandula, mogyoró, pisztácia, szezámmag, élesztő, ecet, kakó, kávé, zöldtea, fekete tea, mák, kukorica, búzakorpa, hántolt köles, hajdina, rízs, lisztek ( árpa, kukorica, rozs, szója, zab, tönköly, búza), növényi olajok ( napraforgó, oliva, repce, szója, len, pálma ), margarin, vaj, kakaóvaj, disznózsír, háj, zselatin, szója, tofu, joghurt, kefír, sajt, kecske sajt, író, tej ( juh, kecske, tehén), tejföl, túró, tojásfehérje, tojássárgája,ánizs, babérlevél, bazsalikom, boróka, bosr, borsmenta, cayenne bors, citromfű, curry, édeskömény, estragon, feketebors, gyömbér, chilli, kakukkfű, kapor, kardamon, kömény, koriander, kurkuma, majoranna, paprika, petrezselyem, rozmaring, szegfűszeg, szerecsendió, szurokfű, törött fahéj, zsálya.

– Borjú, csirke, disznó, kacsa, marha, nyúl, pulyka, ürü, fácán, őz, szarvas, vaddisznó, angolna, hering, homár, kagyló, lazac, lepényhal, makréla, pangasius, pisztráng, ponty, rák, osztriga, szardínia, tőkehal, tonhal.

– Bab, borsó, brokkoli, burgonya, cékla, csicseriborsó, étkezési gombák, fejes saláta, fokhagyma, hagyma, kapor, káposzta, karalábé, karfiol, kelbimbó, lencse, olíva, paprika, paradicsom, petrezselyem, póréhagyma, rebarbara, retek, sárgarépa, spenót, sóska, uborka, vajbab, zeller, alma, ananász, banán, citrom, cseresznye, egres, eper(földi), fekete áfonya, feketeribizli, grapefruit, kiwi, körte, málna, mandarin, meggy, narancs, őszibarack, piros ribizli, sárgabarack, szeder, szilva, szőlő, vörösáfonya.

 

Kismamák, pacemakerrel rendelkezők, és többszöri infarktuson átesett betegek nem vehetnek részt a vizsgálaton!

Az állapotfelmérés preventív jellegű, nem orvosi vizsgálat, a klinikai, vagy laboratóriumi vizsgálati eredményeket nem helyettesíti.

 

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Emésztőrendszeri szűrés + ételintolerancia vizsgálat”


− egy = négy

További információk

Kiszerelés

250 g, 500 g