Candida szűrés nehézfém terhelés vizsgálattal

  • Candidiasis
  • Candida albicans
  • Immunrendszer
  • Nehézfémterhelés

8.990 Ft

Termékleírás

  • Önnél is előfordult már, hogy puffad, ég a gyomra, állandó éhségérzete van és küzd a kilókkal?
  • Tapasztalta már, hogy gyakran fáj a torka, a feje, kellemetlen a lehelete és székelési panaszai vannak?
  • Ön is ismeri azt az érzést amikor indokolatlanul fáradékony, ingerlékeny, vagy hullámzó a kedélyállapota?
  • Már mindent kipróbált, de mégis hullik a haja, verejtékezik, viszketés gyötri és ízületi fájdalmai is vannak?

Tudjuk mit érez! Ezért ha a fenti zavaró tünetekből néhány gyakori “vendég” Önnél, feltétlen vegye igénybe az Egészség-Zóna fájdalommentes vizsgálatát, és tudja meg, hogy a Candida albicans okozza-e bosszantó problémáit! Ne halogassa, mert ha ez a kellemetlen kórokozó elszaporodik, súlyos krónikus betegségeket is okozhat a szervezetében!

Tudta, hogy…?
…a Candida egyfajta élesztőgomba, mely normál körülmények között is megtalálható a szervezetben, és addig nem is okoz gondot, amíg a bélbaktériumok kontrollja alatt áll. Azonban ha a bél baktériumflórája károsodást szenved, akkor a Candida nagyon könnyen túlszaporodhat és képes elárasztani az egész szervezetet is. Ezt előidézheti a legyengült immunrendszer, cukorbetegség, lisztérzékenység, antibiotikumok gyakori szedése, szénhidrát dús táplálkozás, a túlzott stressz és a nehézfémterhelés is. Előfordulhat a szájüregben, torokban, nyelőcsőben, a teljes bélrendszerben, bőrön, hüvelyben. Sajnos vér útján bármely területre képes eljutni és fertőzni.

redmushrooms A candidiasis a lehető legszélesebb tünetskálát képes létrehozni, ami igencsak megnehezíti a betegség diagnosztizálását, mert képes emésztőrendszeri, idegrendszeri, nőgyógyászati, urológiai, allergiás, bőrtüneteket…stb. is okozni. Ráadásul nem szabad megfeledkezni a nehézfémekről sem, mert a gombák megkötik a nehézfémeket, melyek fogtömésből, kipufogógázokból, dohányzás által, oltásokkal, élelmiszerekből, ivóvízből kerülhetnek a szervezetbe. Ugyanis szervezetünk a nehézfémek ellen a gombák elszaporításával védekezik. Tehát a gombák bizonyos védelmet nyújtanak a nehézfémek ellen, de túlzott elszaporodásuk nagyon sok problémát okozhat.
Candida albicans Az elektroakupunktúrás Candida szűrésünk egy olyan speciális és modern eljárás, ahol a vizsgálatot a tenyér egy pontján végezzük. Ugyanis, ahogy a talpunkon, az arcunkon, úgy a tenyerünkön is helye van valamennyi szervünknek. A szűrés abszolút fájdalommentes, és sejtszintű pontossággal hoz azonnali eredményt, amit a szakértő terapeuta a helyszínen kiértékel, és szükség esetén útmutatást ad az esetleges problémák kapcsán.

A Salvia mérőműszerrel végzett szűrésen a Candida mellett 15-20 perc alatt az is kiderül, hogy kell-e erősítenie az immunrendszerét, küzd-e a szervezete a nehézfémek ellen, illetve “mennyire van feltöltve” a vitamin, és ásványianyag raktára.

images (12) Ne habozzon, mert a tudatos megelőzés sokkal célravezetőbb, mint a problémák kezelése! Tegye a kosárba, és tudja Magát biztonságban!A vizsgálat az alábbi területeket érinti: Candidiasis, Candida Albicans, gombákkal szembeni immunitás, gomba toxin, gombás fertőzés, immunrendszer citokin hálózatának zavara, antigének, csecsemőmirigy, lép, tüdő, gyomor, gyomorsav, diszbiózis, vékonybél, vastagbél, végbél, húgyvezeték, vesék, hüvely, stresszterhelés, nehézfémek okozta terhelés, ásványi anyagok hiánya, vitaminok hiánya.

Figyelem! Kismamák, Pacemakerrel rendelkezők, és többszöri infarktuson átesett betegek nem vehetnek részt a vizsgálaton!

Az állapotfelmérés a megelőzésről szól, nem orvosi vizsgálat, semmilyen klinikai vagy laboratóriumi vizsgálati eredményt nem helyettesít.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Candida szűrés nehézfém terhelés vizsgálattal”


+ egy = öt