AllerMed Active Forte orrspray

Kategóriák: , .
  • Szénanátha, porallergia
  • Állatszőr allergia ellen
  • Csökkenti az orrnyálkahártya duzzanatát
  • Szabaddá teszi a légzést
  • Extra erős formula

1.700 Ft

Termékleírás

Termékleírás:
Az AllerMed® Active Forte egy allergia elleni orrspray. Akut allergiás panaszok kezelésének mindennapos megelőző és terápiás céllal történő használatára. Klinikai tanulmányok igazolták az allergiás eredetű nátha tüneteinek (tüsszögés, orrfolyás vagy orrdugulás) gyors (egy órán belüli) enyhülését. Az allergiás reakciót allergének, például pollenek, por, atkák és állatszőrök (pl. kutya-, macska- vagy nyúlszőr) okozzák. Az AllerMed® Active Forte a liposzómákat a természetes sók bizonyított hatásaival ötvözi. Az AllerMed® Active Forte alapja egy hipertóniás sóoldat. A 2,2%-os sókoncentráció enyhíti az orrdugulást. Az orrspray naponta több alkalommal is alkalmazható.

Hatása:

Az AllerMed® Active Forte az orr nyálkahártyájára hat. A spray helyreállítja és fokozza a nyálkahártya természetes védekezőképességét. A spray összetevői megnedvesítik a nyálkahártyát és vékony réteget képeznek, amely védőgátként működik és ellenáll az allergéneknek. A liposzómák felszívják az allergéneket és hatástalanítják azokat. A természetes sók enyhítik az orrnyálkahártya duzzanatát, hogy Ön könnyebben tudjon lélegezni.

Használat időtartama:

Az AllerMed® Active Forte-t egy-egy kezelési periódusban ne használja 30 napnál hosszabb ideig. 2 nap elteltével a kezelés tovább folytatható.

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát gyógyszerészét!

 

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “AllerMed Active Forte orrspray”


hat − egy =

További információk

Kiszerelés

10 ml

Márka

AllerMed