AkuPro probiotikus készítmény – Akuna

  • A TERMÉK ÚJRA RENDELHETŐ!
  • Probiotikus készítmény
  • Emésztés
  • Immunrendszer

6.500 Ft

Termékleírás

Az AkuProbiotics egy probiotikus készítmény, mely segít megújítani az egészséges bélflórát, valamint optimálisan és hosszútávon támogatja az emésztőrendszert.  Az AkuProbiotics-ban található hatóanyagok segítenek a szervezetnek a kórokozók elleni harcban, ezáltal támogatja a szervezet természetes ellenálló képességét. Az AkuProbiotics alkalmas diétákhoz és tisztítókúrákhoz egyaránt.  Felnőtteknek és gyerekeknek (3 éves kortól) egyaránt ajánlott.

Az AkuProbiotics 13 probiotikus törzset tartalmaz, melyek közül a legismertebbek a Lactobacillus és a Bifidobacterium családba tartoznak. 1 kapszula 20 milliárd CFU* probiotikumot tartalmaz.

*CFU- az élő probiotikus mikroorganizmusok száma (colony-forming unit)

Mi a probiotikum?

Az emésztőrendszer nagy számban tartalmaz különböző baktériumokat. Egészségügyi szempontból ajánlatos, hogy az emésztőrendszerben a megfelelő, „barátságos” baktériumok legyenek letelepedve, melyek védik a szervezetet a kórokozókkal szemben. Az egészséges baktériumok harcolnak a patogén baktériumokkal és meggátolják szaporodásukat a bélrendszerben.  Mindemellett a probiotikumok olyan anyagokat termelnek, melyek segítenek elpusztítani az ártalmas baktériumokat.  (pl. némely zsírsavakat, amelyek csökkentik a bél pH értékét.)

1 doboz 30 kapszulát tartalmaz, adagolás: 1 kapszula naponta.

További információk

Súly 0.03 kg
Márka

Akuna

Kiszerelés

30 db

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “AkuPro probiotikus készítmény – Akuna”


nyolc + = kilenc