Egészség-Zóna-RólunkAz Egészség-Zóna szolgáltatásaival elsősorban azoknak az embereknek szeretnénk segíteni, akik nincsenek megelégedve az egészségi állapotukkal, nem tudják mitől vannak, honnan erednek a fájdalmaik, problémáik és akarnak ezen az állapoton változtatni. Szeretettel várjuk a komplementer medicina iránt érdeklődőket és azokat az embereket is, akik meg szeretnék tudni egy korszerű és fájdalommentes műszeres vizsgálattal, milyen állapotban van a szervezetük. Valószínűleg Ön is sok mindent kipróbált már, több kezelésen túl van, de valahogy időről-időre visszatérnek a problémái, fájdalmai.  Tapasztalt már ilyet?

Tudjuk mit érez, mi is jártunk ebben a cipőben… Az orvosok is, a természetgyógyászok is segíteni szeretnének a betegeknek, és ezt legjobb tudásuk szerint meg is teszik. Gyógyszereket írnak fel, “csodapirulákat” javasolnak, gyógyulást ígérnek. De akkor miért van ennyi beteg ember? Miért vannak tele a rendelők nap, mint nap, órákat, napokat, heteket, gyakran hónapokat várva az időpontokért?

Az Egészség-Zóna nem ígér csodálatos gyógyulásokat, viszont minden tudásával, tapasztalatával azon van, hogy javítson az Ön egészségi állapotán (persze csak ha Ön is akarja). Nálunk nincs sorban állás, mi csak Önre figyelünk, Önnel foglalkozunk, és meghallgatjuk! Ahhoz, hogy tudjunk segíteni, ismernünk kell az Ön problémáinak, fájdalmainak forrását, amit első lépésben korszerű és fájdalommentes állapotfelméréseinkkel, majd alapos és pontos kiértékeléssel térképezünk fel. Ezután, használható és a mindennapokba beiktatható életmód- és táplálkozásbeli tanácsokkal látjuk el.

Igény szerint lehetőség van a személyre szabott terápiára, ami „Azt használd, ami használ” mottónkat tartja szem előtt. Nagyon sokan szednek különböző készítményeket anélkül, hogy tudnák, milyen kémiai reakciók indulnak el használatukkal a szervezetükben. Ez igen fontos tényező, mert nincs két egyforma ember, nincs két egyforma élethelyzet, mindenki egyedi, ezáltal különbözőképpen reagálunk egy adott készítményre. Nálunk kiderül, hogy mi fog hatni Önnek!

Fontos számunkra, hogy pácienseink elégedettek legyenek, jól érezzék magukat nálunk és bizalommal forduljanak hozzánk!

64764_623115281144301_4514250151094672226_nÁllapotfelméréseinket Mizsei Melinda terapeuta végzi, aki 18 évig dolgozott az egészségügyben. 2004-ben végzett energiagyógyászként  (pszichotronika, reiki, angyal, UTF ). Mindig is érdeklődéssel volt a holisztikus gyógyászat iránt. Évek óta kísérte figyelemmel a betegségek, a táplálkozás, és az egészséges életmód összefüggéseit. Egészségügyi dolgozóként sajnos azt tapasztalta, hogy a hagyományos nyugati orvoslás csak az adott problémára, tünetre koncentrál, nem vizsgálja meg a kiváltó okokat, nem mennek le a probléma gyökeréig. Melinda szerint, ha nagyobb figyelmet szentelnének a páciensre, és alaposan átbeszélnék a tüneteket, akkor nagyon sok fontos információt megtudhatnánk róla. Jelenleg elektorakupunktúrás terapeutaként lehetősége van a problémák, betegségek valódi okának feltárására, és így több a remény, hogy meg is lehet szüntetni azokat.

Melinda és az Egészség-Zóna legfőbb célja, hogy mindenki számára elérhető legyen az egészséges, minőségi élet!

FEL